טיפ/מטבח/ מה עושים בגבעולים הירוקים של השום
השום החדש הגיע לשוק. המחירים שראיתי היום – 5-6 שקלים לקילו עם הגבעולים. אני מעלה פה שוב פוסט בנושא, שיעזור לכם להחליט מה כדאי – לקנות עם או בלי הגבעולים.
את ע. אתם כבר מכירים בעיקר מהסיפורים על דאדא (דוד רובין ז"ל) והוותיקים אולי זוכרים אותו מסקירות הכדורגל אשתקד. ע., כמו דאדא (וכמוני) הוא (גם) טבח, אחד מהזנים האנושיים החביבים עלי, ולא במקרה, שהרי אדם קרוב אצל עצמו.
והנה, בפעם האחרונה שנמצאתי מול הטלוויזיה שלו, כדי לראות כדורגל אירופאי ש"עידן" עדיין לא מספק, למדתי ממנו על הדרך, בין גול של פ.ס.ז' לגול של בארסה, מה עושים בירוק של השום. עונת השום נמצאת עכשיו בעיצומה, ובשוק מוכרים אותו בשתי צורות עיקריות: עם הגבעולים הירוקים – או בלעדיהם. המחיר עם הגבעולים הוא בסביבות 6 ש"ח לקילו, ובלי הגבעולים – 12 ש"ח לקילו.
אז מה כדאי?
תסמכו על סוחרי השוק, שהם עושים את החשבון היטב. אין מצב שלקונה יהיה רווח מצד זה או אחר.
ובכל זאת יש שובר שוויון.
ואותו סיפק לי ע. :
שכן, מסתבר, יש מה לעשות בגבעולי השום הירוקים.
וכך עושים זאת:
View original post 121 מילים נוספות
התגובות סגורות.