Skip to content

טיפ/ מטבח/ שוקולד לאפיה בפחות מחצי מחיר

מאי 1, 2013

גיליתי בשוק שוקולד טוב  לאפיה בפחות מחצי מחירו של שוקולד פרה. חפשו בחנויות התבלינים, ואם אין, בקשו  שיביאו. השוקולד מגיע בטבלאות של 500 גרם האחת, שכל אחת מחולקת ל-10. מחיר הקילוגרם: 22 ש"ח. פחות מחצי מחירו של שוקולד פרה: ברשתות יש מבצעים על שוקולד פרה, במחיר מבצע של 20 ש"ח לארבע טבלאות של 100 גרם, כלומר – 50 ש"ח לקילו.

DSCF5202

החיסרון הוא כמובן שאין לשוקולד הזה אבא. אבל כבר ניסיתי אותו כמה פעמים, ותצטרכו לסמוך עלי: לא גיליתי שום השפעות בריאותיות מזיקות, וטעמו טוב לפחות כמו שוקולד פרה (לדעתי הוא משובח יותר). נכון שבגלל הקוביות הגדולות המסת השוקולד אורכת מעט יותר זמן, אבל החיסרון הזה זניח לעומת היתרון העצום מבחינת המחיר. וחוץ מזה, עם קצת עבודת סכין עקשנית, אפשר לפורר את הגושים הגדולים.

כדאי מאוד.

לשמור עטוף במקרר.

מודעות פרסומת

From → טיפ, מטבח

5 תגובות
  1. עוד יתרון – מהכיתוב בעברית אפשר לקוות שהוא גם מיוצר בארץ.

    אהבתי

    • וזה יתרון? לא ידעתי שישראל כה מוצלחת בשדה השוקולד.

      אהבתי

  2. דנה permalink

    פגשתי את השוקולד הזה בחנות הטבע החביבה עלי (שם הוא עולה 25 ש"ח לקילו) ואני מצטרפת לתשבחות. הוא מצוין לעוגות וציפויים וטעים גם לאכילה כמות שהוא. באמת מעניין מי האבא.

    אהבתי

    • נראה לי, דנה, שאם רוצים לדעת מי האבא צריך לשאול את הבן, ז"א את זה שקונים אצלו, מה כתוב על האריזה. אני מבטיח לנסות לברר בפעם הבאה שאזדקק לחומר. ובינתיים אני שמח שקלעתי לטעמך.

      בינתיים גיליתי את מקור השוקולד: מדובר במוצר המכונה צימקאו מתוצרת "השחר".

      אהבתי

Trackbacks & Pingbacks

  1. מטבח/ זאכרטורט בנוסח הבית | מאפיהו

התגובות סגורות.

%d בלוגרים אהבו את זה: