Skip to content

טיפ: איך לשים בלי שהבצק ידבק לידיים

נובמבר 29, 2011

באשר ללישת הבצק ללחם יש שלוש גישות. יש כאלה שמאוד אוהבים את הבחישה והלישה, כשהבצק נדבק לידיים (התערובת של קמח ומים כשלעצמה היא דבק ידוע, ותוספת השמרים רק משפרת את האפקט). התחושה מזכירה להם כל מיני נשכחות, ולא ניכנס כרגע לניתוחים פסיכולוגיים.  יש כאלה שהתופעה עוברת אצלם איכשהו (אני נמנה על הקבוצה הזאת) ויש כאלה שמבחינתם התחושה פשוט בלתי נסבלת, ואלה האחרונים  קונים לעצמם מעבד מזון עם כף לישה, ומפסידים את אחת המדיטציות הטובות בטבע, שלא לדבר על חיזוק שרירי הידיים.

ובכן, למען אלה האחרונים יש לי רעיון. לאחרונה נעשה לי סיפור עם ציפורן חודרנית באחת מאצבעות הידיים. אבל בתור מי שמכור ללחם שאני אופה לביתי, ובתור מי שאינו מניח למכונות לסוגיהן לעשות מלאכות שאני עושה היטב  בעצמי,  עטיתי על היד הפגועה כפפת ניילון חד פעמית שקופה, רגילה לגמרי – 100 ב-7 שקלים או משהו כזה,  ניגשתי ללישה ונחשו מה – הבצק לא נדבק!

אז נכון שניילון ופלסטיק אינם חומרים בריאים ביותר, אבל ממה, לדעתכם, עשוייה הקערה של מעבד המזון? וכף הלישה? או כל הקופסאות שבתוכן מוכרים לנו הכל – מחומוס וטחינה עד קוטג' מוזל ומי מעיין זכים?

,

מודעות פרסומת

From → טיפ

התגובות סגורות.

%d בלוגרים אהבו את זה: